Ételek, receptek, finomságok, ötletek.

Erika stelázsija

Erika stelázsija

Böjt...fokhagymás, tejszínes mángold, parmezán forgáccsal, gnocchival

2019. március 21. - Erika Stelázsija

Nyáron mindig teszek a fagyasztóba, forrázott mángold leveleket, s ilyenkor télen, nagy hasznát veszem.
A gnocchi, ha a sós víz felforrt 8-10 perc alatt kész, egy kis vajra szedem. Közben az apróra vágott fokhagymát, egy kis olíva olajon megfuttatom, rádobom a már felolvadt, mángold leveleket, majd nyakon öntöm 2 dl tejszínnel. Sózom, borsozom, rápakolom a gnocchira, teszek rá egy- két parmezán forgácsot, s már tálalhatok is !bojt_fokhagymas_tejszines_mangold_parmezan_forgaccsal_gnocchival.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erikastelazsija.blog.hu/api/trackback/id/tr6214702060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása