Még év elején egy elég brutális belépővel ismerkedtem meg a doggerek világával és akkor meg is fogadtam, hogy más összeállítást is ki fogok próbálni az étlapról. Ismét a Don Pepe Budafoki úti étterme volt a helyszín, a szerencsés választott pedig a Yankee névre keresztelt versenyző (2190.-).
Abban mondjuk biztos voltam, hogy a HamHotBurDoggert nem lehet überelni, de azért látványban szintén elég erősnek bizonyult a mostani választottam is. A legelső szembetűnő különbség, hogy itt hiányzik a kifli teteje, de lehet nem is baj, hiszen azért ez így is egy embert próbáló feladat, bár mivel farkaséhesen érkeztem, így gond nélkül fogyasztottam el a tányér tartalmát. A kifli ezúttal is jól muzsikált, bár egy picit szárazabbnak éreztem a múltkorihoz képest. A kukoricás sajtszósszal megkent kiflibucira rengeteg káposztasalátát halmoztak, ami kiválóan ellensúlyozta a kolbász-bacon-rántott hagymakarika trió által bevitt kíméletlen gyomrost, az összeállítás tetejére bőkezűen szórt pirított hagyma pedig mondhatni már csak hab volt a tortán. Brutális, ütős, egységes ízvilág jellemezte az összeállítást, amihez a mindig tökéletes, és itt pedig különösen zseniális DP krumpli & szósz kombója pedig a lehető legtökéletesebb köretnek bizonyult. Ahogy legutóbb, most is marhakolbásszal kértem, ami hozta is a szokásos magas minőséget, de legközelebb kipróbálom már a csirkés vagy sertés opciót is. Az igazat megvallva nem igazán tudnék erről a doggerről hosszabban értekezni, pontosan azt kaptam, amire számítottam. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a szeptemberben megújult teljes étlappal eltűntek a doggerek! Jelen cikk témájául szolgáló doggert még augusztus végén fogyasztottam el, és akkor még nem is tudtam, hogy ez lesz a hattyúdal... Tényleg sajnálom.