Hozzávalók:
· 250 gramm liszt
· 4 tojás
· 100 gramm kukorica keményítő
· 1 csomag sütőpor
· 1 csipet só
· 200 gramm porcukor
· 2 evőkanál vanília aroma
· 250 gramm puha margarin vagy vaj
· 150 ml tojáslikőr
· 1 (kezeletlen) narancs héja
Elkészítés:
Először a porcukrot a vajjal habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, a lereszelt narancshéjat, a csipet sót, a vanília aromát, a tojáslikőrt és dolgozzuk tovább a habverővel. A száraz hozzávalókat (liszt, sütőpor, kukorica keményítő) szitáljuk egy tálba majd több részletben adjuk a tésztához és óvatosan keverjük el. Kivajazott, belisztezett formába öntjük a tésztát, ezután a 170°C-ra előmelegített sütőben körülbelül 50-60 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük! Ha kihűlt porcukorral megszórva tálaljuk! Jó étvágyat hozzá!