Nehéz dolog sertéshúsból jó szendvicset készíteni, de a Pulled Pork szendvics kivételt képez. A tépett hús alapja egy 1.5 kilogrammos sertés lapocka. A Rub-hoz a következő hozzávalókat választottam: barna cukor, só, bors, cayenne bors, őrölt habanero, édes paprika por.
Miután beledörzsöltem a rubot a húsba, feltettem a rácsra és sütni kezdtem. Fél óra elteltével elkezdtem a hús füstölését. Éger fa forgáccsal füstöltem. A grill 110 celsiuson ment folyamatosan a sütés alatt. Ezután 5 órán keresztül sütöttem. 5 óra elteltével alu tálcára raktam a tarját, egy üveg alma Cidert a tálcába öntöttem és alufóliába becsomagoltam. Ismét visszakerült a rácsra. Nagyjából még 2.5 órát volt a grillben. Közben lilakáposzta salátát készítettem és hagymalekvárt csináltam vörös és lila hagymából fele-fele arányban.
Miután a hús elkészűlt, félre tettem pihenni. Majd egy fél óra elteltével elkezdtem a hús tépkedését 2 darab villa segítségével.
Az elkészült cafatokat, forró serpenyőben BBQ szósszal picit összekevertem, ettől finom szaftos lett a hús. Nem is volt más hátra, fogtam a hamburger bucikat és beletettem a húst, a hagymalekvárt, a káposzta salátát és a sajtot. Egy tocsogós, szaftos szendvics lett a végeredmény. Ez az a szendvics amit mindenkinek meg kell kóstolnia egyszer.