Előfizetői tartalom

100 milliárdnyi EU-pénz ment egészségügyi gigaberuházásokra

Vízi Ildikó
Összesen 122 milliárd forintnyi EU-támogatást költöttünk el a 2007-2013-as ciklus terhére az első tíz legnagyobb beruházására a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében - derül ki a Portfolio újabb átfogó vizsgálatából. A lista érdekessége, hogy a 10 beruházásból háromnak az Állami Egészségügyi Ellátó Központ a Kedvezményezettje, illetve további három egyetem is felkerült a listára. A mostanában a viták kereszttüzében álló KLIK csak az ötödik helyre fért fel a a rangsorban. Lényeges az is, hogy a top10 beruházás egyik Kedvezményezettje sincs rajta a bürokráciacsökkentési "halállistán".

Uniós Források 2016 A fő fejlesztéspolitikai prioritásokról és az uniós pályázati lehetőségekről részletesen lesz szó a Portfolio március 10-i Uniós Források 2016 című konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés A rangsort alkotó 10 legnagyobb beruházásról elmondhatjuk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés