Egyáltalán egymásra polcolni és nem kiborítani, de elbírni sem egyszerű egy 31, jól megrakott tányérból álló labilis tornyot fél kézzel. Pedig ez a felszolgáló még sikeresen az asztalhoz is ért mindeggyikkel, és amíg a felvételen nyomon követhető, komolyabb testi sérülést okozó baleset nélkül – ez már-már rekordteljesítmény.
A felszolgálóknak nem csak a tányérok száma kihívás
A Guinness is rögzített már szenzációs felszolgálói teljesítményt, de ott a gyorsaság és a távolság volt a fő szempont. A Mexikóváros Paseo de la Refoma nevű sétányán 2014. május 17-én megrendezett versenyen 337 pincér mérte össze szakmai felkészültségét.
A Mexikói Gasztrokultúra Nemzeti Tanácsal által szervezett versenyen egy bő 800 méteres szakaszt kellett a versenyzőknek szakszerűen megtenniük. Erre a leggyorsabban Fabricio Saul volt képes, aki mindössze 2 perc és 57 másodperc alatt teljesítette szakszerűen a távot.
Ha meg szeretnéd könnyíteni a felszolgálók munkáját azzal, hogy betartod az éttermi protokollt, ajánljuk figyelmedbe e cikkünket.

Íme egy összefoglaló arról, mit szabad egy étteremben, és mi az, amit semmiképpen ne csinálj, ha jót akarsz.
Tovább olvasom
Megjelent az új Dívány-könyv!
Bálint Lilla, a Dívány szerzője új könyvében elmeséli, mi történt az irodalom és a művészvilág híres múzsáival a nagy szerelmek elmúlása után.
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés