Előfizetői tartalom

Szegény Tarsolyék - Semmijük nincs

Portfolio
A hét első felében nyújtották be azt a törvényjavaslatot, melynek elfogadása esetén többek között a tulajdonosok a személyes vagyonukkal is felelnének a felmerülő károk rendezése során. A törvény a csalássorozat kirobbanása és feltárása óta történt vagyonátruházási szerződéseket is felülvizsgálná. Erre akár szükség is lehet, ugyanis a borsonline.hu információi szerint a Quaestor tulajdonosok neve mellett semmi nem szerepel.

Nincs már vagyonA borsonline.hu értesülése szerint Tarsoly Csabának, nejének és apjának sincs jelentős vagyona. Legalábbis papíron meglehetősen szegények. A portál információi szerint Tarsoly több százmillió forintot érő budai villája egy svájci cégé, míg az apjához, Tarsoly Vincéhez kötődő Budapest, XVII. kerületi ház Tarsoly Vincéné nevén áll, neki azonban nincs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés