Előfizetői tartalom

Ötmilliós bírságot kapott a Főgáz

MTI
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) ötmillió forint bírság megfizetésére kötelezte a Főgáz Zrt.-t, mert a cég ügyfélszolgálatai nem teljesítették a jogszabályokban és az üzletszabályzatban előírt követelményeket - közölte a hivatal kedden az MTI-vel. A Főgáz Zrt. a hivatal döntésével szemben bírósághoz fordult.

A közlemény szerint a MEKH munkatársai elsősorban az ügyfelek teljes körű tájékoztatását érintő hiányosságokat tártak fel, amelyek pótlására felszólították a társaságot. A hivatal előírta, hogy a Főgáz Zrt. valamennyi ügyfélszolgálati fiókirodájában tegye hozzáférhetővé üzletszabályzatát és a felhasználói jogokról tájékoztatató, energiafogyasztói ellenőrző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés