Előfizetői tartalom

A McDonald's nem fél a Brexittől, kitart a szigetország mellett

Portfolio
A McDonald's étteremlánc továbbra is elkötelezett az Egyesült Királyságban folytatott működése iránt, ezért a közeljövőben 5000 új munkahely létrehozását tervezi - írja a Reuters. Minden hasonló jó hírre égető szüksége van a szigetországnak, miután az elemzők többsége igen borús jövőt jósol nekik, miután június végén gyakorlatilag kiszavazták magukat az EU-ból.

A McDonald's ma kiadott közleményében bejelentette, hogy 2017 végéig 5000 új munkahely létrehozását tervezik az Egyesült Királyságban. Ez jelentős létszámbővítés, az elmúlt 5 évben ugyanis 15000-rel nőtt a cég által foglalkoztatottak száma. Az étteremlánc helyi vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy "bár a gazdasági helyzet számos kihívást tartogat" majd a jövőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés