Előfizetői tartalom

Gyenge lehetett a magyar gazdaság teljesítménye

Portfolio
A legfrissebb hó/hó LeadING HUBE mutató szerint a következő egy-két hónap a magyar gazdaság számára még döccenőkkel teli lehet, de már látszik a fény a rövid alagút végén. A novemberi adatok összességében vegyes képet mutatnak - összegzi a Leading Hube konjunktúramutató alakulásából kirajzolódó kilátásokat az ING elemzője.

A 2016 novemberére vonatkozó tényadatok nem szolgálhatnak megnyugvásul, hiszen az egyedüli adat, aminek örülhettünk vagy ami pozitív meglepetést okozott, az a kiskereskedelem növekedése volt - mondja Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője. A szektor az októberi gyenge teljesítmény után igen jó számokat hozott az előző év utolsó előtti hónapjában. Mindeközben az ipar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés