Előfizetői tartalom

Jelentős emelkedés után fontos ellenállások közelébe érkezett meg a Mol

Portfolio
A hét második napját iránykereséssel indították az európai tőzsdék, a kereskedelmi háborús feszültség enyhülésével párhuzamosan a kontinens börzéi is felfelé kapaszkodtak, a magyar tőzsde is emelkedik, bár a hazai blue chipek felemásan teljesítenek. Míg az OTP esetében kifulladni látszott a vevők ereje, a Mol valósággal szárnyalt, a Takarék Jelzálogbank papírjai is remek napot tudhatnak maguk mögött, a Waberer's részvényeit pedig visszahúzták a nap első felében ütött, új történelmi mélypontról.

A keddi kereskedés első felének bizonytalansága átmenetinek bizonyult, a hazai részvényindex a hosszú hétvégét magáról lerázva emelkedni kezdett, majd a keddi zárás felé közeledve továbbra is a vevők mutatják az irányt a magyar tőzsdén, a BUX index 11,4 milliárd forintos forgalom és 553 pontos plusz mellett 1,5 százalékkal került feljebb. A hazai blue chipek közül egyedül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés