Előfizetői tartalom

A nap végére alábbhagyott a magyar tőzsde lendülete

Portfolio
A befektetők várakozó álláspontra helyezkedtek a Fed mai kamatdöntése előtt, amellyel kapcsolatban az elemzői várakozások újabb 25 bázispontos kamatemelést vetítettek előre. Az európai tőzsdéken a szerdai piaczárás felé közeledve sem volt egyértelmű az irány, míg a tengerentúli tőzsdék felfelé kapaszkodnak a Fed kamatdöntéséhez közeledve. A magyar tőzsde bár felfelé kapaszkodott délután, a BUX lendülete alábbhagyott a zárás felé közeledve és csupán mérsékelt emelkedésre futotta a hazai részvényindex erejéből. A blue chipek a Mol kivételével estek ma, azonban az olajtársaság papírjai nagy emelkedéssel vettek búcsút a szerdai kereskedéstől.

2018. szeptember 26. 17:23 Megosztás A nap végére elfogyott a BUX lendülete, a Molban viszont nagyot emelkedett A szerdai piaczárás felé közeledve sincs egyértelmű irány az európai tőzsdéken, míg a tengerentúli részvényindexek felfelé kapaszkodnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés