Előfizetői tartalom

Mégsem lenne Brexit, ha bukik a kormány?

MTI
|
Portfolio
Nagy többséggel jóváhagyták kedden a brit Munkáspárt kongresszusának küldöttei a párt Brexit-stratégiáját, amely nyitva hagyja az újabb EU-népszavazás lehetőségét is. Arról azonban még kedden is vita volt a kongresszuson, hogy ha lesz ilyen referendum, azon a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről lehet-e majd dönteni, vagy arról is, hogy Nagy-Britannia maradjon-e az Európai Unió tagja.

Az újabb népszavazás lehetőségéről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2018.09.25Újabb fordulat: az EU-ban maradásra is lehetne voksolni a második Brexit-népszavazásonA legnagyobb brit ellenzéki erő Liverpoolban zajló éves kongresszusán kedd este elfogadott Brexit-stratégia egyik fő eleme az, hogy a Labour-frakció szinte bizonyosan kénytelen lesz leszavazni a parlamentben bármiféle...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés