Előfizetői tartalom

Hatalmas meglepetést jelentett be Trump a fegyvertartással kapcsolatban

Portfolio
A Fehér Ház szóvivője azt állította, hogy Donald Trump elnök nyitott arra, hogy bizonyos személyeknek teljes egészében megtiltsa a fegyvertartást ahelyett, hogy mindenkinek egy adott fegyver bizonyos fajtáit tiltaná be - írja a CNBC. A bejelentés finoman szólva is meglepő a fegyvertartás szigorítását korábban teljes mértékben elvető politikustól.

Az elnök megtiltaná a mentális betegségekkel küzdő embereknek a fegyvertartást ahelyett, hogy az úgynevezett "támadófegyvereket" széles körben betiltaná- mondta el a szóvivő. A "támadófegyver" elnevezéssel általában a félautomata gépkarabélyokat illetik az amerikai közéletben. Az ilyen fegyverek betiltásáért régóta lobbiznak a demokrata politikusok, de a lakosság körében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés