Végre kiderül, milyen neműekhez vonzódik Stewie a Family Guyból

Már eddig is rengeteg utalás volt rá, de hamarosan végre egyértelművé válik.

A Family Guy executive producere, Rich Appel a TVLine-nak elárulta, hogy hamarosan egy olyan epizódot sugároznak majd, amiben Sir Ian McKellen szólaltatja meg a sorozat kisbabájának, Stewie-nak terapeutáját.

Ez egy kétszereplős epizód, amiben Stewie először találkozik a terapeutájával. Csodálatos lesz, és Seth (McFarlane - Stewie eredeti szinkronhangja) lenyűgöző munkát végzett.

Az epizód felfedi Stewie szexualitását, illetve jobban beleláthatunk majd a személyiségébe. Már a sorozat korábbi részeiben is voltak rá utalások, de még soha nem mondták ki egyértelműen, hogy a Griffin család legifjabb sarja meleg. McFarlane azonban már 2009-ben szerette volna coming outoltatni a gyerkőcöt, és ezt egy interjúban el is mesélte a Playboynak.

Volt egy forgatókönyvünk, amiben kiderül Stewie-ról, hogy meleg. Ez összefüggésben volt azzal, hogy más gyerekek zaklatták őt az iskolában. Azzal végződött volna, hogy visszautazik az időben, hogy megakadályozza a Biblia Leviták könyvének egy bizonyos passzusának megírását...  Végül úgy döntöttünk, hogy jobban tesszük, ha homályban hagyjuk, hiszen mégis csak egy egy éves gyerekről van szó.

Az a bizonyos passzus így szól (Leviták könyve 18, 22):

Ne hálj férfival, úgy, ahogy asszonnyal szokás hálni, ez gyalázatos dolog.

Korábban egyébként arról is volt szó, hogy esetleg a későbbiekben ki fog derülni, hogy Meg leszbikus. (Forrás: DigitalSpy)