Te mit kaptál legutóbb ajándékba? Zoknit és arcszeszt vagy festményt és ezüst villát?

Puccos partykkal és béna Adam Sandler-poénokkal folytatódott a Feleségek luxuskivitelben.

Elindult a Feleségek luxuskivitelben 2. évada a Viasaton, amit az előző évad nagy sikerére való tekintettel ismét epizódonként vesézünk ki itt a Port.hun. Ugorj fejest velünk együtt a milliomosfeleségek izgalmas világába, ahol a szereplők egyetlen hét alatt több pénzt tapsolnak el, mint amennyit te egész életedben keresni fogsz!

Íme a sorozatban szereplő feleségek:

  • Köllő Babett (38): nagyszájú operettprimadonna, aki nemrég a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben megjárta Afrikát, de 2002-ben, 22 évesen szerepelt Dopeman Nincsen köztünk csicska videoklipjében is!
  • Csősz Bogi (33): színésznő, az Apám beájulna egykori sztárja, aki levetkőzött a Playboy-nak, aztán hozzáment egy török mágnáshoz.
  • Vasvári Vivien (26): hisztis Barbie baba, aki állandóan nyafog és áskálódik. Korábban atletizált, de izomszakadás volt a fenekében, így derékbe tört a sportolói karrierje. Az új évad egyik fő sztoriszála, hogy párja, Fecsóka gyermekét hordja a szíve alatt.
  • Smaltig Dalma (31): gyerekruha dizájner és beszólogatós fúria, szintén egy pocaklakó büszke anyukája.
  • Farkas Rita (48): étteremtulajdonos, négygyermekes, elvált anya, aki 20 év után újra felmelegítette a kapcsolatát a szerencsejáték-függő exférjével, folyamatos konfliktusba keveredve ezzel Csősz Bogival.
  • Yvonne Dederick (?): a TV2 egykori társtulajdonosa, ügyvezető igazgatója, vezérigazgató-helyettese, aki korábban olyan cégeknél volt vezető pozícióban, mint a PepsiCo az HBO vagy a Sláger Rádió anyavállalatánál, az Emmis International. Amikor épp nem Babett színészi karrierjét egyengeti, akkor három lázadó tinit nevel az amerikai ügyvéd férjével.
  • Polgár Tünde (46): az évad új szereplője. Kifinomult ízlésű galériatulajdonos, aki Tihanyban és Floridában is ki tudja pihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait, ha már túl fullasztónak érzi a 400 négyzetméteres budai villát.

Aki azt hiszi, a luxusfeleségek egész nap otthon ülnek a budai villájukban, és a pénzzel színültig töltött medencében úszkálnak, nagyon téved! A medence persze stimmel, Babett és Yvonne például itt ejtőznek, amikor épp nem filmes meghallgatásra, fotózásra vagy fitness versenyre mennek. Most például kitaláltak egy bulit is, meg hogy szexi fehérneműket fognak ajándékba adni Vivinek és Dalmának a babaváró bulijukon.

Ezalatt „a két úrinő”, Bogi és Tünde egy puccos étteremben, eltartott kisujjal szidja a két kismamát, akik fingásról beszéltek legutóbb is a vacsoraasztalnál. Boginál persze megint felkerül a „Nem akarok gyereket, és ne is cseszegess miatta!”-lemez, de most végre örül, hogy nem válogatott suttyóságokat, hanem megértést kap a sarkos kijelentéseiért.

Bogi ezután ezerrel elkezdi pörgeti a bizniszt: eltökélt szándéka ugyanis, hogy divatba hozza Magyarországon a rózsaszín aranyat néhány kicsi, de méregdrága ékszerészüzletben. Yvonne ezalatt közös tetkót csináltat a lányával, csak hogy elteljen valamivel a műsoridő az első reklámszünetig.

A többi helyszínen is ezerrel megy a klikkesedés. Vivi és Dalma egy cukrászdában kóstol végig minden süteményt a babaváró bulihoz, eközben persze mindenkit jól kibeszélnek a háta mögött. Főleg az újonc Tündét szapulják, amiért nem akarta nekik elmondani 2 perc ismertség után, miért költöztek haza Amerikából Magyarországra! Hallatlan! A két konspirátor addig-addig szervezkedik, hogy egy béna vígjátékba illő jelenetben elejtik még a drága tortájukat is. Nagy szégyen, hogy ez volt jóformán az egyetlen vicces momentum az epizód első 20 percében, de ezen legalább őszintén lehetett kárörvendeni.

– Takaríts!
– Menj a picsába! Mi vagyok én, valami szolga?
– Aha!

A tessék-lássék feltakarított tortamaradékon ráadásul még Vivi is seggre esik, és suttyó módon elkezdi ugráltatni Dalmát. Itt már tényleg nem mindig tudtam eldönteni, hogy egy magyar realityt nézek-e vagy valami ócska Adam Sandler-filmet.

Ha választanom kéne, hogy sivatagi túra, vagy Vivi szolgája legyek, akkor a sivatagi túrát választom! 

Végül csak befut a csajbanda egy tonnányi ajándékkal. Mások az ilyen köszöntésekkor virágot, bort na meg persze az örök jolly joker zokni+arcszesz kombót szokták kapni, itt viszont a beugró szint a színezüst kanál és a kortárs festmény volt! A csomagbontogatás után a lányok és asszonyok terhestörténetekkel szórakoztatják egymást – Babett sztorija a nyomulós mentősről tényleg vicces volt és spontán előadottnak tűnt, akárcsak Yvonne beszámolója a kamasz fáról, aki 13 évesen döbbent rá, hogy úgy lett új kistestvére, hogy a szülei szexeltek, amíg ő a leckét írta vagy a tévét nézte! Bogi vicces sztorija halálosan unalmas volt, sőt, az egész epizód is! pont úgy éreztem magam, mint Babett a lapos terhestörténetek alatt:

Valahogy persze véletlenül csak oda terelődött a beszélgetés fonala, hogy Tündééknek miért csak egy gyerekük van, és miért Magyarországon laknak, mikor Amerikában is lehetnének. Tünde végül csak kötélnek áll, és elmeséli: egy magyar klinikán kezelik a daganatos betegségével, ami miatt nem lehet gyereke.

Yvonne lánya, Catherine feltűnően unja az anyukák alkoholmentes buliját, ezért Bogival lelécelnek inkább egy olyan buliba, ahol van pia és személyzet is. Bogi alighanem saját magára ismert a színészi-énekesi karrierről álmodozó, New Yorkba vágyódó, karakán tinilányban – komoly értékű rózsaszín aranyban mernék fogadni arra, hogy ez a nagy egymásra találás viharos konfliktusokat fog szülni a későbbi részekben.