Nikolaj Coster-Waldau elmondta, melyik Trónok harca-jelenettől fordult fel a gyomra

A kasztrálástól? A kézlevágástól? A testvérszerelemtől? A nemi erőszaktól? Vagy amikor Brant kilökte a toronyból?

Hamarosan hivatalosan is véget ért a Trónok harca utolsó, 8. évadának forgatása, így nem csoda, ha a média sorra lecsap azokra a színészekre, akik kezdettől fogva szerepeltek a sorozatban, hátha mondanak egy-két érdekes dolgot az eddigi évadokról vagy a nagy fináléról. Pár napja a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke volt az, aki nagyot ment a neten az HBO-s kollégáihoz intézett, szívhez szóló búcsúval, most meg a fél világ Nikolaj Coster-Waldaura figyel, aki az idei Cannes Lions reklámfilmes fesztiválon adott interjút a Variety videós stábjának.

A 47 éves dán sztár pont a jövő héten fog visszautazni Belfastba, ahol még javában dolgozik a stáb:

Nem csináltam még meg mindent 100 százalékosan, de már leforgattuk az utolsó jelenetemet. Sokkal keményebben dolgoztunk most, mint eddig bármikor. Ennek a 6 epizódnak a leforgatására kétszer annyi időt szántunk, mint korábban két teljes évadra. A költségek nem számítottak, mindent egy lapra tettünk fel!

A Variety riportere arról is kifaggatta Coster-Waldaut, melyik volt szerinte az eddigi összes évad leggyomorforgatóbb jelenete. Volt ugye jó pár ilyen: tesztvérszex, kasztrálás, kézlevágás, szemkinyomás, kutyák általi széttépés, sárkánytűzben elégetés, nemi erőszak, toronyszobából kilökött kisfiú és még sok-sok egyéb más is. A színész két olyan dolgot emelt ki az eddigi évadokból, amit nagyon nehezen tudott elolvasni és megnézni:

Azt hiszem, ez a sorozat nagyon jó a sokkolásban. Ami viszont még nekem is sok volt, az Shireen élve elégetése. Értettem, miért csinálják, de nem bírtam végignézni, már elolvasni is nagyon nehéz volt. A másik dolog, hogy azt a fiút, Robin Arrynt még hétévesen is szoptatta az anyja. Ez, akárhogy is nézzük, mindenhogy bizarr és rossz dolog. 

A Trónok harca utolsó, 8. évadát előreláthatólag 2019-ben tűzi műsorra az HBO, meglátjuk, egy-két év múlva kiderül, Nikolaj Coster-Waldau tud-e majd még brutálisabb jeleneteket említeni a sorozatból. (via Uproxx)