Nézd meg a felismerhetetlenre fogyott Jonah Hillt!

Kijöttek az első fotók Emma Stone-nal közös sorozatához.

A Netflix Maniac című fekete komédiája egy 2014-es, azonos című norvég sorozat remake-je, amelynek főhőse egy intézetben kezelt férfi, aki a valóság elől álomvilágba menekül. A Hill–Stone-féle verzióban egy olyan páros tagjait ismerhetjük meg, akik egy félresikerült gyógyszerészeti kísérlet közepén találják magukat.

Stone és Hill a sorozatban. Forrás: Michele K. Short / Netflix

 

A két színész által játszott figurák csak az intézetben ismerkednek össze, ahol a Netflix által most nyilvánosságra hozott fotók szerint valamiféle agymanipulációs kísérletnek vetik alá őket: több képen is kórházi ruhában látjuk őket, az egyiken a fejüket egy ijesztő gépezetbe szorítják.

Hill és Stone a sorozatban. Forrás: Michele K. Short / Netflix

 

A tízrészesre tervezett sorozatban az említetteken kívül szerepel Sally Field is, a rendező és társ-forgatókönyvíró pedig A törvény nevében (True Detective) executive producereként és egyik direktoraként ismert Cary Fukunaga.

Maniac. Forrás: Michele K. Short / Netflix

 

A Maniac ötletgazdája az a Patrick Somerville, aki íróként A híd és A hátrahagyottak című sorozatokat jegyzi. Az új széria premierdátuma sajnos még nem ismert, de a fotók tanúsága szerint már nagyban dolgoznak rajta.


(via CNN)