Még 5 sztár, aki fergetegesen utánozza a kollégáit

Kit Harington Trónok harca-szereplőknek öltözött, Tom Hiddleston De Niro-paródiáján De Niro is nevetett!

Két hete rendhagyó tévéajánlóban mutattuk be, milyen vicces Leonardo DiCaprio Jack Nicholsonként, múlt héten pedig Alec Baldwin Robert De Niro-paródiáján nevethettünk. A nagy sikerre való tekintettel ezen a héten is olyan hírességeket mutatunk be, akik fergetegesen utánoznak más hírességeket.

Hétfő: Terminator: Genisys

Emilia Clarke igazából csak a Trónok harca tévésorozatban kőarcú uralkodónő, a valóságban még 31 évesen is pont olyan, mint egy folyton csak hülyéskedő tinilány. Aki nem hiszi, nézze meg azt a Graham Norton Show-részletet, amiben a Terminatort, Arnold Schwarzeneggert utánozza!

A T6-ban John Connor (Jason Clarke), az ellenállás vezetője visszaküldi 1984-be Kyle Reese-t (Jai Courtney), hogy védje meg Sarah Connort (Emilia Clarke). Ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre: Kyle Reese egy olyan 1984-ben találja magát, ahol egy megráncosodott élő szövetű T-800-as Terminator (Arnold Schwarzenegger) vigyáz gyerekkora óta Sarah Connorra.

Kedd: Megjött Apuci

Will Ferrell az egyik legnépszerűbb hollywoodi nagy nevettető – nem véletlenül! Nemcsak grimaszolni tud fergetegesen, meg idétlenül táncolni, mint a Diszkópatkányok-szkeccsekben, hanem parodizálni is. Például Harrison Fordot, aki azért valljuk be, közel sem olyan tehetséges színész, mint Ferrell (viszont nagyon jól áll neki a flegma akciósztár szerepe, és milliókat keresett vele).

A Megjött apuciban Ferrell egy galamblelkű rádióst alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni, de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza  vér szerinti apa (Mark Wahlberg), és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért. 

Szerda: X-akták

Ryan Reynoldsról már a Deadpool-filmek előtt is lehetett tudni, hogy nagy mókamester, és sokkal több tehetség van benne, mint hogy a Buliszervízben ökörködjön. Például fergetegesen utánozza a hollywoodi filmek trailereinek örökös hangját, a 2008-ban elhunyt Don LaFontaine-t:

Az X-aktákat pedig nemcsak azért érdemes újranézni, mert a sok UFO-konteó ma is van olyan aktuális és szórakoztató, mint a '90-es évek, de amiatt is, mert szinte minden mai, negyven év körüli hollywoodi sztár játszott benne fiatalon! Ryan Reynolds például a 3. évadban tűnt fel egy szerencsétlen kisvárosi fiúként, akit két sátánista tinilány addig-addig manipulált, hogy végül felakasztotta magát. Jack Black a villámokat hajigáló, furcsa tinit alakító Giovanni Ribisi haverja volt ugyanebben az évadban, de benne volt a sorozatban Luke Wilson és Lucy Liu is!

Csütörtök: Trónok harca

Valószínűleg sokan még csak nem is sejtik, hogy Kit Harington egyáltalán nem az az örökké morgó savanyújóska, akit a Trónok harcában láthatunk évek óta, hanem egy vidám fickó, aki bármikor benne van egy kis ökörködésben! Tavaly például azzal tréfálta meg április 1-jén a feleségét, a szintén Trónok harca-sztár Rose Leslie-t, hogy elrejtette a hűtőben a saját levágott fejét! Aztán nemcsak hogy videóra vette, ahogy szegény asszonyka sikítófrászt kap, és majdnem összeesik a konyha közepén, de be is mutatta The Jonathan Ross Show-ban!

De Kit Harington egy másik showműsorral is nagyot ment az interneten 2017-ben! Jimmy Kimmel csapatával forgatott egy fergeteges Trónok harca-paródiát, amiben a saját kollégáit utánozta – a Daeneryst alakító Emilia Clarke és Hodor (Kristian Nairn) mellett többek között a saját feleségét, aki a sorozatban a vad íjászlányt, Ygritte-et játszotta.

Péntek: Hollow Crown - Koronák harca

A legjobb hollywoodi színészek mind britek, tartja a mondás. Tom Hiddleston erre az élő bizonyíték, akinek voltak ugyan a Marvel-blockbusterek előtt is jó filmjei, viszont az egész világ Lokiként szerette meg. Ő is nagyon viccesen utánozza a kollégáit, a Robert De Niro-paródiájával pedig egyszer még magát De Nirót is megnevettette!

A Koronák harca című 2012-es sorozat Shakespeare, II. Richárd című drámájának adaptációjával indult. A nagy uralkodók életét és cselekedeteit olyan sztárok mutatták be, mint Tom Hiddleston, Jeremy Irons, Benedict Cumberbatch, Michael Gambon, Geraldine Chaplin, Judi Dench, John Hurt és Patrick Stewart.