Íme Stewie a Family Guyból, ahogy még sosem hallottuk!

A népszerű animációs sorozat március 18-i adásában a gonosz csecsemő az igazi hangján szólalt meg.

Az Egyesült Államokban vasárnap adásba került Family Guy-epizódban Stewie Griffint gyerekpszichológushoz viszik, mert valami szörnyűséget művelt az egyik bölcsis társával. A beszélő baba pedig megnyílik a doktor előtt (akinek egyébként Sir Ian McKellen kölcsönzi a szinkronhangját), és beismeri, hogy az élete a magány mocsara, minden más csak színlelés – például valójában nem is a saját igazi hangján beszél, hiszen miért is lenne neki brit akcentusa.

Forrás: youtube / Animation on FOX

 

A slusszpoén azonban még csak nem is ez, hanem az, hogy a dilidoki nem hall semmi különbséget Stewie igazi hangja és affektálása között. Sőt: mikor a gyerek végigutánoz egy sor más Family Guy-szereplőt és egyéb jellegzetes szinkronhangot, még akkor is ugyanolyannak hallja. (Az animációs szériában amúgy Stewie, az apja, Peter, Brian, a kutya, a szexmániás Quagmire és számos más karakter hangját is az író-ötletgazda, Seth MacFarlane adja).

Egyetlen látogatás a pszichológusnál egyébként szerencsére nem változtatja meg Stewie-t, így mindenki megnyugodhat, aki attól tartott volna, hogy a gonosz csecsemő a javulás útjára lépett. Ez ugyan csak a rész végére derül ki, de a „hangutánzó” Stewie-t bemutató parádés részletet most az is megnézheti, aki nem látta a március 18-i epizódot.


(via Vulture)