Időutazással sokkol a Sharknado hatodik (!!!) része

Nácik, dinoszauruszok, utazás Noé bárkáján - a jelenkori szutyokfilmek koronaékszere még feljebb (lejjebb) tette a lécet.

Ki gondolta volna, hogy ekkora karriert fut be a SyFy 2013-as Sharknadója? Nagy tételben készülnek cápás szutyokfilmek, és a Mega Shark vs. Giant Octopus már szofisztikált, realista alkotásnak tűnik, hiszen azóta már támadt a homokcápa, a polipcápa, a kétfejű, majd háromfejű, aztán ötfejű cápa, a szellemcápa, a zombicápa, a jurassic cápa, a Frankenstein szörnye-cápa (Sharkenstein!!) és idén érkeznek a repülő náci zombicápák, hátukon zombi nácikkal, természetesen.

A Sharknado azonban popkulturális jelenséggé vált, és az évente rendszeresen érkező folytatásokban teljes elhülyülésig fokozzák a már önmagában zseniálisan szutyokötletet, a tornádóból potyogó gyilkos cápákat. Ezekben a filmekben a cápavihar olyan általános időjárási jelenséggé vált, mint a reggeli harmat, vagy a könnyű tavaszi szél, és filmről filmre egyre nagyobb erővel támad, de láthattunk már homoknádót, radioaktív- és elektromos -nádót, tehénnádót, és ki tudja még, milyen nádót. Emellett a cápák több hírességet megettek már, többek közt a kedélyes mozizgató George R.R. Martint.

Július 25-én mutatják be a SyFy csatornán a széria legújabb részét, amiben az eddigi baromságokat felülmúlva már időutazás is lesz. Fin, a rettenthetetlen sharknado-vadász, és általában csak ott tör ki a vihar, ahol ő tartózkodik, felszabadítja a sharknadók különleges erejét, amivel lehet utazni az időben.

Megküzd a nácikkal, dinoszauruszokkal, lovagokkal, utazik Noé bárkáján, miközben igyekszik megmenteni a világot, és feltámasztani a családját.

Országomat egy nácinádóért!

(Forrás: GeekTyrant)