Eszelősen jó trailer jött ki Ridley Scott nálunk forgatott horrorsorozatához!

A Terrorban a Trónok harca sztárjai néznek szembe a jég alatt rejlő iszonyattal.

Március 29-én már nálunk is látható lesz az AMC magyarországi helyszíneken forgatott, új horrorsorozata, a Terror. A legfrissebb előzetesben maga az executive producer, Ridley Scott beszél iszonyú lelkesen a produkcióról, miközben fullasztóan hátborzongató, új jeleneteket is láthatunk a jégmezők alatt lappangó iszonyatról:

A Budapesten forgatott tévésorozatban a Brit Királyi Haditengerészet két hajója, az Erebus és a Terror 1846-ban elindul az északnyugati átjáró végighajózására. Ám az expedíció minden rémálmukat felülmúlja: a hajó elakad, a legénység kis híján megfagy, a készletek kifogyóban, ráadásul ebben az embert próbáló, viszontagságos helyzetben már nem csak elemekkel, de a hómező alatt rejtőző, titokzatos erővel is meg kell küzdeniük.

A tízrészes széria Dan Simmonst 2007-es regénye alapján készült. Olyan híres brit színészeket láthatunk majd, mint a Trónok harca veterán sztárjai, a Mance Raydert alakító  Ciarán Hinds és az Edmure Tullyt alakító Tobias Menzies. Alig várjuk a premiert!