A fuszeklik fejedelme is csatlakozott a Stranger Things stábjához

Cary Elwes mellett a Csillagközi invázióból ismerős Jake Busey is benne lesz a 3. évadban.

Cary Elwes mostanában eléggé eltűnt Hollywood fősodrából, de bizonyára sokan emlékeznek még rá, hiszen olyan kultfilmekben láthattuk, mint A herceg menyasszonya, a Nagy durranás, a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme és a Fűrész. Az 55 éves brit színész nemsokára egy újabb kultikus alkotást is feltüntethet majd az önéletrajzában: ő lett ugyanis az egyik új szereplő a Stranger Thing tévésorozatban.

A karaktere Larry Kline polgármester lesz, akit korábban úgy írtak le a Netflix castingosai, amikor még keresték a megfelelő színészt, hogy egy tipikus '80-as évekbeli politikus, akit kizárólag csak a saját érdekei vezérelnek, a közösségé nem. De meglett Bruce, az 50 körüli, kétes erkölcsű és vaskos humorú Hawkins Post-tudósító megformálója is: őt a Csillagközi invázió mára kissé megkopott fényű sztárja, Jake Busey fogja alakítani (akinek egyébként most megint felívelhet a karrierje, mivel a Predator 4-ben is benne lesz).

Sajnos idén nem, majd csak 2019-ben láthatjuk a Stranger Things kilenc epizódosra tervezett harmadik évadát. A fenti két új szereplő mellé harmadiknak csatlakozik majd Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, a 19 éves Maya Hawke is. Ő egy Robin nevű, különc lányt alakít majd, aki nagyon unja a munkáját, és valami különleges izgalomra vágyik – amit meg is talál majd a titokzatos túlvilági erők ostromolta kisvárosban, Hawkinsban.

A 2. évadról emellett még annyit lehet tudni, hogy nagyobb szerepet kap majd az egyik közönségkedvenc karakter, Lucas folyton grimaszoló és szemtelenkedő kishúga (Priah Ferguson). A kis Will (Noah Schnapp) már nem fog annyit szívni, mint eddig, és nem ő lesz a túlvilági erők játékszere. A nemrég plágiumgyanúba keveredett Duffer testvérek egyébként azt ígérték, hogy az új évadban már nem fogják harmadszor is elsütni főellenfélnek a Demogorgont, új szörnyek fogják riogatni a kisvárosi srácokat. (via Variety)