Zseniálisak a Harry Potter-sztáron élcelődő legújabb mémek

Úgy tűnik, Daniel Radcliffe már sosem szabadul a kis varázslótanonc átkától…

A 28 éves sztár – aki gyerekszínészként nyolc filmben formálta meg Harry Pottert – éppen a Guns Akimbo című akciókomédiát forgatja. A forgatásról kiszivárgott néhány fotó, amelyen Radcliffe egy, a fehérneműjére sietősen felkapott kockás köntösben és vicces mamuszban villant szőrös és izmos csupasz lábat, miközben mindkét kezében egy-egy maroklőfegyver látható.

A már önmagában humoros képsorozat úgy megihlette az internet népét, hogy számtalan mémet gyártottak a felhasználásával – ezek természetesen egytől egyig arra vannak kihegyezve, mintha Harry Potter szerepelne rajtuk, hiszen az angol színész nyilván élete végéig nem szabadulhat a ráragadt ikonikus szereptől, hiába forgatott azóta közel két tucat filmet.

A Bored Panda készségesen összeválogatta a szóban forgó modern népművészeti alkotásokat, ezeket ide kattintva lapozhatjuk végig. Szerintünk az a legjobb, amin a „Csak szólíts még egyszer Harry Potternek!”, a „Köszönj szépen a kis barátomnak, Avadának and Kedavrának!” (A sebhelyesarcúból származó legendás idézetet az alkotó a Potter-világból jól ismert főbenjáró átokkal bolondította meg), illetve az „Ez a semmirekellő Potter gyerek ellopta a köntösömet!” felirat olvasható (utóbbi mém poénja, hogy Radcliffe mellett a majdnem ugyanolyan fürdőköpenyt viselő Vernon bácsi látható rajta).


(via Bored Panda)