Will Smith végre elszánta magát a Bad Boys 3-ra

De csak azért, mert csúszik a Suicide Squad 2 forgatása.

Talán most végre révbe ért a Bad Boys 3 évek óta csak módosítgatott ütemterve: ha a Sonynak sikerül végre megegyeznie a főszereplő Will Smith-szel, akkor novemberben el is kezdődhet a forgatás, a film pedig mozikba kerülhet 2020 januárjában – 25 évvel az első rész után!

Márpedig most igencsak úgy tűnik, hogy elstartolhat a forgatás, és Will Smith is ráér 2018 végétől 2019 márciusáig Miamiban és Atlantában vigéckedni a kamerák előtt. A Suicide Squad 2-ről ugyanis egyáltalán nem tudni, hogy elkezdik-e forgatni 2019 végén – így Will Smith is bevállalta inkább az orkos zsarufilmje, a Brigth foltatását, amit németországi helyszíneken fog felvenni az első rész rendezője, David Ayer. A 2019-es esztendő egyébként igencsak zsúfolt lesz a 49 éves sztárnak, mivel tavasszal már promóznia kell az élőszereplős Aladdint, amiben ő alakítja Dzsinit.

Az elmúlt években a Sony hol bejelentette, hol évekre jegelte a Bad Boys 3-at. A producer, Jerry Bruckheimer is össze-vissza nyilatkozott a filmtervvel kapcsolatban, sőt, egy időben elterjedt az a pletyka is, hogy nem is film készül, hanem Bad Boys tévésorozat, női főszereplővel, Will Smith nélkül! (via Movieweb)