Újra kell forgatni a Bosszúállók 4-et, de a sztárok egyáltalán nem bánják

Gwyneth Paltrow Robert Downey Jr.-ral szelfizett, Chris Evans a cuki kutyájával.

Pontosan nem tudni miért, de a Marvel és a Disney pótforgatást rendelt el a Bosszúállók 4-nek. A Russo-testvérek el is kezdték Atlantában a munkát a sztárokkal, akiknek viszont szemmel láthatóan egyáltalán nem volt nyűg ismét kamera elé állniuk. Sőt, valószínűleg pont azért volt szükséges a pótforgatás, mert Gwyneth Paltrow és Robert Downey Jr. csak most ért rá egyszerre szerepelni abban a jelenetben, ahol talán végleg eldől(?) Pepper Potts és Tony Stark kapcsolatának sorsa. Az első fotót a Bosszúállók 4 forgatásáról egyébként pont a színésznő tette ki az Instagramjára:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lunchtime #pepperony

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

A rajongók Paul Ruddot és Scarlett Johanssont is kiszúrták a pótforgatáson, valamint az Amerika kapitányt alakító Chris Evanst is. Igaz, ő mostanában csak egy cuki kutyás fotót tett ki a közösségi oldalára.

És mivel egy korábbi, májusi forgatási fotón nemcsak Vasembert és az oldszkúl ruhás Amerika kapitányt kapták lencsevégre a fanok, de Hulkot, a Hangyát és Lokit is, máris elterjedt az a konteó, hogy a negyedik rész a 2012-es első mozifilm idején fog játszódni! Azaz: a főhősök egy csavaros időutazással évekkel korábbra visszaugranak, figyelmeztetni saját magukat a csettintéssel világokat elpusztítani képes Thanos jelentette veszélyre. (via Movieweb)