Trónok harca-sztárral erősít a Demóna 2 stábja

A Daariót alakító Ed Skrein lesz a legújabb Disney-filmben a főgonosz.

Emlékszünk még Ed Skreinre a Trónok harcából? A 3. évadban játszotta három epizód erejéig az essosi zsoldoskompánia, a Második fiak egyik vezért, Daario Naharist. A 4. évadtól azonban lecserélték őt egy holland színészre, Michiel Huismanra (aki állítólag hitelesebben tudta hozni a figurát).

Ed Skrein azonban a Deadpollal már visszakapaszkodott a legmenőbb hollywoodi sztárok közé, így most ő lesz a főgonosz a Demóna 2-ben. Angelina Jolie 2014-es, komor Disney meséje 758 millió dollárt kaszált, ami már pont elég ahhoz, hogy a Disney lehúzzon róla még egy bőrt – mondjuk ez a film már eleve a régi Csipkerózsika Disney-mese átdolgozott verziója volt.

A Demóna 2-t a norvég Joachim Ronning fogja rendezni, aki már kipróbált Disney-filmes folytatásgyáros, hiszen a Karib-tenger 5 tavaly 794,8 millió dollárt kaszált, így a stúdió rábízta a kalózos franchise 6. részét is. A forgatókönyvet ezúttal is a Demóna írója, Linda Wolverton jegyzi, de Jez Butterworth is besegít majd neki, aki olyan blockbustereket jegyez forgatókönyvíróként, mint A holnap határa és a Spectre. (via Hollywood Reporter)