Tom Hardyból nyálkás-nyúlós gonosz lett

Ez derül ki a Venom első hivatalos traileréből. Azoknak is erősen ajánlott, akik nincsenek oda a képregény-filmekért.

A Pókember-filmek legádázabb gonosza, Venom spin-off filmet kapott, és Tom Hardy formálja meg a címszereplőt, ami egy igazi jutalomjáték számára, erről már többször beszélt a színész. A filmben feltűnik még Michelle Williams, Jenny Slate és Riz Ahmed is, ám a bemutatóra egészen októberig várni kell.


A trailer alapján a film egyébként egyáltalán nem néz ki képregény-filmnek, már ami az elejét illeti, és ez egyáltalán nem is baj. A Sony a filmet a Marvel-univerzumon kívül akarja tartani, és arra törekszik, hogy a film a saját lábán is megálljon, ne kelljen hozzá a Marvel-univerzum behatóbb ismerete és tanulmányozása ahhoz, hogy élvezni tudjuk a filmet. 

Az előzetesből az derül ki, hogy Tom Hardy Venomként próbálja kitalálni, hogyan használja és hogyan kontrollálja új szupererejét, amiről még csak keveset tud.
Sam Raimi a Pókember harmadik részében már próbálta Venom figuráját árnyaltan bemutatni, és már akkor látszott, hogy a karakter megér egy külön filmet. És így is lett, Ruben Fleischer rendező és Scott Rosenberg forgatókönyvíró gondoskodnak róla, hogy Venomot teljes mélységében megismerjük. A film egyébként a Venom: Lethal Protector című képregény-minisorozaton alapszik (1993, Marvel), és a Planet Of The Symbiotes című szintén Marveles (1995), szintén 5 részes mini képregénysorozat történetét is belegyúrják.

via uproxx.com