Sosem találod ki, melyik hollywoodi sztárnak volt a legviccesebb cameója a Deadpool 2-ben

Az illető örömmel vállalta a mókázást, a gyerekei imádják a képregényeket.

Egészen elképesztő kulisszatitokról rántotta le a leplet a Deadpool 2 egyik forgatókönyvírója, Rhett Reese! Megerősítette a filmes oldalakon napok óta keringő pletykát, miszerint:

a filmben szereplő láthatatlan szuperhőst, Vanishert nem kisebb sztár alakította, mint Brad Pitt! 

Ezt a sasszemű rajongók persze már akkor kiszúrták, amikor Vanisher egy ejtőernyős ugrás után fennakadt az elektromos vezetékeken, és amikor a karaktert megcsapta az áram, egy pillanatra láthatóvá váltak Brad Pitt vonásai. A forgatókönyvíró szerint ez a poén az utolsó pillanatokban került bele a filmbe:

Valakinek eszébe jutott a nagyszerű ötlet, hogy ide berakhatnánk egy hírességet. És mivel most már benne vagyunk mi is a showbizniszben, ahol csak úgy felhívhatod a sztárokat, és ők igent mondanak, hát meg is léptük! Brad Pitt gyerekei imádták az első Deadpoolt, ő pedig nagyon jó arc, és rögtön azt mondta, örömmel elvállalja. Az egyik forgatási napon be is sétált a Fox stúdiójába, és fél óra alatt lezavartuk a jelenetét.

A film másik forgatókönyvírója, Paul Wernick azt is elárulta, hogy elég olcsón megúszták a cameót: Brad Pitt mindössze egy adag kávét kért cserébe, aminek valószínűleg a sztár menedzsere már nem örült annyira, mint a stábtagok. Wernick azt ugyan már nem ellenőrizte, hogy Brad Pitt végül tényleg megkapta-e a kávéját, de az IGN-nek adott interjújában már azzal viccelődött, hogy személyesen fogja felügyelni azt, hogy a Deadpool főszereplője, Ryan Reynolds elvigye egy Starbucksba Brad Pittet. (via NME.com)