Mindenkinek beszól Deadpool az új trailerben

A Deadpool 2. új előzetesében az új Bosszúállók-filmet és a DC-mozikat is kiosztják.

A május 17-én érkező rendhagyó szuperhősfilm-folytatáshoz már sok trailer készült: az alkotók ígérete szerint ez volt az utolsó. A korábbi vicces kedvcsinálók után a film már március végén kapott egy informatívabb előzetest, most pedig még több minden kiderül a cselekményről.

Ezúttal is megjelenik a Cable nevű időutazó főgonosz, aki azért jött, hogy megöljön egy szimpatikus mutáns kiskölyköt (Julian Dennison a Vademberek hajszájából), Deadpoolnak pedig szent elhatározása, hogy megvédi a srácot.

Ennek érdekében csapatot verbuvál maga köré, és a társaságot X-Force-nak nevezi el, amivel egyszerre fricskázza az X-Maneket, de az új Bosszúállók-filmet, a Végtelen háborút is. „Keménynek kell lenniük, morálisan rugalmasnak és elég fiatalnak ahhoz, hogy még 10-15 éven át meglegyen a saját franchise-unk is, saját filmekkel” – szúr oda a negyedik falat áttörve a pofátlan szuperhős Marvel istállóbeli társainak.

De Deadpooltól a rivális DC is megkapja a magáét:

„Olyan sötét vagy! Biztos, hogy nem a DC univerzumból érkeztél?”

– kérdezi hősünk Cable-t. Az ismét Deadpoolt játszó Ryan Reynolds mellett a filmben visszatér Morena Baccarin, az éppen eljárás alatt álló, balhés T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Karan Soni és Stefan Kapicic is, új csatlakozóként pedig a már említett gyerekszínész mellett többek közt Josh Brolint, Bill Skarsgårdot, Zazie Beetzet és Eddie Marsant köszönthetjük.


(via Independent)