Kiderült a Pókember-folytatás címe

Maga Pókember, vagyis a Pókember: Hazatérés sztárja, Tom Holland árulta el Instagram-oldalán.

A fiatal színész szombaton tett közzé egy videót a közösségi képmegosztón, ahol a jelek szerint véletlenül árulta el a jövő július 5-én érkező film címét. Az éppen az ACE Comic Con nevű rendezvényen tartózkodó sztár még szabadkozik is amiatt, hogy mostanában nem jelentett be semmi újdonságot a Pókember: Hazatérés folytatásával kapcsolatban, mert ő sem igazán tud sok infót róla – majd felemeli a tabletjét, hogy megmutassa: már nála van az új forgatókönyv, így le is leplezte az addig saját maga által is csak Pókember 2-ként emlegetett produkció címét, hiszen az tisztán látszik a kijelzőn.

Sorry for no announcements, but I love you guys

(@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Az alkotók stílszerűen az első részben felvetett „otthon, haza” tematikát viszik tovább, és

a Hazatérés után Far From Home (távol az otthontól) lesz a második film címe.

A cselekményéről eddig nem sok mindent lehet tudni, főleg, mivel (SPOILER!) Pókember elvileg meghalt a Bosszúállók: Végtelen háború végén, így az alkotóknak vagy fel kell támasztaniuk az ifjú szuperhőst, vagy egy másik idősíkra kell helyezniük a cselekményt. Annyi mindenesetre biztos, hogy – ahogy arról már mi is írtunk – a Spider-Man: Far From Home főgonoszát, Mysteriót Jake Gyllenhaal alakítja.

Pókember: Hazatérés. Forrás: InterCom

 

Az új Pókemberig egyébként még három másik Marvel-film vár a rajongókra: július 26-án jön A Hangya és a Darázs, 2019. március 8-án a Captain Marvel, jövő május 3-án pedig a negyedik Bosszúállók-film, a Végtelen háború folytatása.


(via Variety)