Keanu Reeveshez nem semmi színésznők csatlakoztak!

Halle Berry, Anjelica Huston és még sokan mások is ott lesznek, amikor a Reeves alakította renegát bérgyilkos újból szétrúg pár s*gget a John Wick 3-ban.

Miután nemrégiben kiderült a John Wick 3: Parabellum sztorija, a Lionsgate stúdió végre a szereposztásról is elárult pár részletet. A 2019. május 17-én érkező folytatáshoz olyan színészek csatlakozását jelentették be, mint a szokatlan nemi identitású Asia Kate Dillon (Orange Is the New Black, Milliárdok nyomában), az Oscar-díjas Anjelica Huston (Addams Family), az akciósztár Mark Dacascos (Amerikai szamuráj, Kickboxer 5., Bölcsőd lesz a koporsód) és Jason Mantzoukas komikus (A diktátor, Nagyfater elszabadul).

A felsoroltak mellett a szintén Oscar-díjas Halle Berry is benne lesz a filmben, méghozzá állítólag John Wick ellenében – de nem ő lesz a folytatás főgonosza. Ennél többet sajnos egyelőre nem tudni, hiszen a stúdió csak egy sejtelmes üzenetet rakott ki a Twitterre (lásd lentebb). Sajnos ehhez hasonlóan azt is sűrű homály fedi, vajon újból felbukkan-e a címszereplő menhelyről mentett kutyusa – pedig a legtöbb rajongót nyilván ez érdekli a leginkább.

Mint arról már írtunk, a John Wick 3-ban hősünk menekülni kényszerül, két okból is: egyrészt 14 millió dolláros vérdíj van kitűzve a fejére, ami miatt rá vadásznak a világ bérgyilkosai és gengszterei, másrészt megszegte azt a szabályt, miszerint a Continental Hotelben, a bérgyilkosok titkos szállodájában nem szabad senkit megölni.

John Wick egyébként épp annak az életét vette el, aki kitűzte a vérdíjat a fejére, és mivel az illető a második filmben megismert nemzetközi maffia legfelsőbb köreinek volt a tagja, hősünknek már rég halottnak kellene lennie – Winston azonban (a Continental vezetője, egyúttal John barátja) ad neki egy óra haladékot, hogy leléphessen. A kegyvesztett renegátnak azonban így is a nyomában járnak, így szó szerint ki kell verekednie magát New Yorkból, útját pedig szokás szerint hullahegyek övezik.


(via Uproxx)