Idén jubilál a Corvin moziéjszaka

Április 21-én immár tizedik alkalommal rendezik meg a filmes eseményt.

A 10. Corvin moziéjszaka napján este hattól másnap hajnalig nézhetjük a filmeket, mind a hat teremben egyetlen belépővel. A szervezők ezúttal is az elmúlt hetek-hónapok legsikeresebb filmjeiből válogattak, amiket egészen friss bemutatók egészítenek ki.

Forrás: Budapest Film

 

Láthatjuk többek közt a Star Wars – Az utolsó Jediket, a Thor: Ragnarököt, a Fekete Párducot, a Gringót, a Tomb Raidert, a Valami Amerika 3-at és a Testről és lélekrőlt, továbbá premier előtt nézhetjük meg a You Were Never Really Here (Soha nem voltál itt) című Joaquin Phoenix-filmet és a Revenge (A bosszú) című francia akcióthrillert.

Ismét mozikba kerül ezenkívül Quentin Tarantino bemutatkozó nagyjátékfilmje, az azóta kultikussá vált Kutyaszorítóban, a Kabos teremben pedig valamennyi előadás 3D-ben lesz látható. De a magyar filmek szerelmeseire is gondoltak, hiszen a Radványi teremben egész éjjel magyar alkotások pörögnek. A moziéjszaka részletes programját az esemény Facebook-oldalán találjuk, a karszalagok pedig már kaphatók a Corvin mozi pénztárában, egységesen 3600 forintos áron.


(via Budapest Film)