Depressziójáról mesélt Ryan Reynolds

A Deadpool 41 éves sztárja már gyerekkorában is szorongott. Most egy férfimagazinnak beszélt a depresszióval való mindennapos küzdelméről.

Reynolds bevallotta, hogy azért edz minden nap, hogy megszabaduljon a démonaitól, máskülönben teljesen elveszve érezné magát. „Hajlamos vagyok a depresszióra, és vannak szorongásos problémáim is. Ezért is edzek minden nap.

A testmozgás számomra inkább pszichológiai szempontból fontos. Így tudok megszabadulni a démonaimtól”

– árulta el a Mr. Porternek. A sztár azt is elmesélte, hogy mindez még gyerekkorából ered.

„Az apám igazi kemény fickó volt. Sok szempontból jó ember volt, de keményen bánt velünk. Persze nem akarok itt előállni valami könnyfakasztó históriával, végül is mindenkinek megvan a maga keresztje, és ebből a szempontból én sem vagyok kivétel.

Szóval a mi házunkban felnőni nem volt éppen egy fáklyás menet. Sosem lazíthattál, sosem nyugodhattál meg, mindig készenlétben kellett állni. És tudom, hogy innen erednek a mostani szorongásaim”

– mesélte Reynolds apjáról, az egykori rendőrről és bokszolóról.

Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images

 

De a színész megpróbál az árnyoldalak mellett mindennek a pozitív hatásaira koncentrálni. Arról is beszámolt például, hogy emiatt alakult ki – testvéreivel együtt – nagyszerű komikusi vénája, hiszen próbáltak mindig humorral közelíteni a problémákhoz. Ahogy véleménye szerint a szorongásnak is lehetnek előnyei.

„Nyilván senkit sem akarok rábeszélni, de a szorongás is lehet egyfajta hajtóerő.

Persze emiatt van, hogy sosem tudsz elégedettséget érezni, de ugyanakkor sok mindenre is ösztönöz” – szögezte le a színész.


(via NME)