Bryan Cranston mesélt arról a napról, amikor Charles Mansonba botlott

A Breaking Bad – Totál szívás sztárja 12 éves volt, amikor találkozott az egyik leghírhedtebb tömeggyilkossal, Charles Mansonnal.

Vasárnap halt meg korunk egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosa, Charles Manson, aki - bár borzalmas dolgokat tett – mégis erőteljesen befolyásolta a popkultúrát.

Láttunk már ilyet, hogy egy bűnöző valamiért borzasztóan elkezdte érdekelni a közvéleményt, és sorra jelentek meg róla az újságcikkek, könyvek, életük „betüremkedett” filmek forgatókönyvébe, művészeti alkotásokba, stb. Charles Mason is ilyen volt, és a világon – de főként Amerikában – mindenki hallott már róla, akár akarta, akár nem. Bryan Cranstonnak viszont van egy személyes története is Mansonnal, amit tegnap a közösségi médiában osztott meg az olvasókkal.

„Fizikai közelségben voltam hozzá, alig egy évvel a brutális gyilkosságok elkövetése előtt. A szerencse velünk volt, amikor az unokatestvérem és én lovagolni mentünk a Span Ranch-re, és láttuk azt a kicsi embert, őrülettel a szemében, akit a többi hippi Charlie-nak hívott.” Cranston a történetet tavaly már elmondta egy interjúban, miszerint 1968-ban, 12 éves korában látogatta meg a ranch-et unokatestvérével. „Nem tudtam levenni róla a szemem” - mondta Mansonról, akinek puszta megérkezésétől eksztázisba estek a ranch lakói.


Miután unokatestvére felhívta a gyilkosságok után, és emlékeztette arra a fura szemű férfira, akit egy évvel azelőtt láttak a ranchen, rájött, hogy ő az a pszichopata őrült, aki tömeggyilkosságra bujtotta fel szektájának tagjait. Cranston azon gondolkodott aztán, hogy a furcsa, de mégis szelíd Charles Manson, akit akkor látott, hogyan változott egy szörnyeteggé.

via Vulture