Tényleg annyira szörnyű Ben Affleck teljes hátas tetoválása?

Hétfőn derült fény a titokra, ami két éven át izgatta az arra fogékonyakat: Ben Affleck teljes hátas tetoválása valódi, és nem egy film kedvéért festették fel.

A színész éppen Hawaii-on tölti szabadságát, és a strandon kapták lencsevégre őt és óriási színes tetoválást. És az internet népe persze nem is fogja vissza magát, ha önkéntes tetoválóművészt kell alakítania. Affleck tetoválása, a hamvaiból feltámadó főnixmadár kapott hideget-meleget, a legtöbben azt „sérelmezik”, hogy túl színesre sikeredett . A színek mellett mondjuk a téma is elcsépelt picit, de ha a tulajdonosnak valamiért az fejezi ki legjobban a gondolatait vagy életének akkori állomását, lelke rajta.

A téma egyébként már két éve foglalkoztatja a közvéleményt, hogy vajon Ben Affleck hátán kivillanó „freskó” vajon csak egy film kedvéért készült hamis tetoválás, vagy igazából a hátára varratta a képet. A mostani paparazzi fotók végre pontot tettek az ügy végére, és a Huffington Post most több tetoválómestert is megkért, hogy véleményezze az alkotást. Mindegyik mester egyetértett abban, hogy meglehetősen visszatetsző véleményt nyilvánítani egy ember önkifejezéséről, ami egy tetoválásban ölt testet, de szakmai szempontok szerint abban egyetértettek, hogy nem a legügyesebb kezű tetoválómestert választotta a színész. Az egyik tetoválóművész a színválasztást ahhoz hasonlította, mint amikor egy gyerek felfedezi a zsírkréták világának varázslatát, és a létező összes színt ki akarja próbálni. Ugyanez a mester 10 pontból 6-ra értékeli a tetoválást, viszont egy másik szerint nagyszerűen sikerült a minta, és egy ötössel jutalmazza. Megint egy másik tetoválómester már az elején leszögezi, hogy a tetoválások nem a „közönségnek” készülnek, hanem az ember saját magának csináltatja, azaz majdnem mindegy, hogy ki mit szól hozzá. Ezután azonban megjegyezi, hogy ő inkább fekete-szürke tetoválást tervezett volna Affleck hátára, mert az "szebben öregszik".

via Huffington Post