Mit nézzünk ma a tévében?

Levetítik A gyerekneppert Michael J. Fox főszereplésével, a Muppet-krimit, a Kacsameséket, a Hotel Transylvania második részét és az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni című filmet.

A gyereknepper
Film+ - március 18., 11.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Michael Chapman, a hajdani gyermekszínész egy tehetségkutató céget vezet bátyjával. Leendő gyermeksztárokat keresnek, de a legtöbb felfedezettjük annyira alkalmatlan, hogy még szerepet sem kap. Éppen egy süteményreklámhoz keresnek valakit, amikor az utcán egy kislány ellopja Michael tárcáját. Angie, a kis tolvaj nagy leleményesen magyarázza ki magát a kellemetlen helyzetből, amely egyből beindítja Michael fantáziáját. Már a sikeres próbafelvételről ábrándozik, amikor a helyszínre érkeznek a rendőrök, akik mindenképpen be akarják kísérni a kislányt az őrszobára.

Muppet-krimi: Körözés alatt
Cool - március 18., 11.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Kermitet összetévesztik egy mesterbűnözővel, és egy távoli börtönbe zárják. Az egyetlen probléma, hogy közben a Muppetek társulata európai turnéra indul, a banda földrész legizgalmasabb városaiban lép majd fel, többek között Berlin, Madrid, Dublin és London színházaiban. Kermit távollétében a hasonmása, Constantine lép a helyébe, aki a Muppetek európai turnéját használja ki arra, hogy ékszereket lopjon. Szerencsére a bábok azonban gyanút fogtak, és elindultak, hogy megkeressék az igazi Kermitet.

Kacsamesék: Az elveszett lámpa kincse
Tv2 - március 18., 12.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Dagobert bácsi hosszú keresés és kutatás után Csali baba, a híres rabló ruhás ládáját találja meg. Az egyik kabát zsebében egy titokzatos térképet találnak, aminek alapján kincsvadászatra indul a csapat. De nem csak a kacsák keresik a varázslatos kincset, de a kis csapatnak ügyes vetélytársa is akad. A közkedvelt sorozat izgalmas, önálló mozi változata.

Mi a manó
Viasat3 - március 18., 14.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Az árva Buddy az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából. Amikor a Mikulástól megtudja az igazságot, felkerekedik, hogy megtalálja az igazi apját, Waltert, aki New Yorkban él a családjával és mit sem sejt létezéséről. A találkozás fergetegesre sikerül, Walter ugyanis meg van győződve róla, hogy a manóruhás óriáscsecsemő, azaz Buddy csak egy karácsonyi tréfa.

A Boszorkány-hegy
RTL klub - március 18., 15.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Évek óta keringenek sejtelmes pletykák egy titokzatos helyről a Nevada sivatag közepén, ahol az emberek gyakran megmagyarázhatatlan dolgokra lesznek figyelmesek. A hely a Boszorkány-hegy nevet viseli és amikor egy las vegasi taxisofőr két természetfeletti erőkkel rendelkező tinédzsert talál a kocsijában, olyan kalandokba keveredik, melyekről korábban álmodni sem mert. Felfedezik, hogy a világ megmentésének titka rejtőzik a hegy alatt, ezért páratlan versenyfutás kezdődik nemcsak a kormány embereivel és a gengszterekkel, hanem még az idegen fajok képviselőivel is, akik mind próbálják az útjukat állni. 

Óz, a hatalmas
RTL II - március 18., 15.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Amikor Oscar Diggs, az igencsak gyanús, piti kis cirkuszi bűvész sietve távozik a porlepte, unalmas Kansas-ből az izgalmas Óz birodalmába, úgy tűnik, megütötte a főnyereményt: hírnév és gazdagság vár reá. Egészen addig gondolja így, amíg nem találkozik a három boszorkánnyal, Theodorával, Evanora-ral és Glindával, hiszen ők hárman nem egészen biztosak abban, hogy ő lenne a várva várt nagy varázsló. 

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni
SupertTV2 - március 18., 16.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Egy sulibeli lánynak leukémiája van, és Greg anyja rákényszeríti a fiát, hogy menjen át beszélgetni a beteghez. A kínos helyzetből különleges, csupa vicc barátság születik. 

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó
TV2 - március 18., 18.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit. 

A gondozoo
Tv2 - március 18., 20.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Griffin, az állatkerti gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza a nagy Ő megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond, de ezzel nagy hibát követ el. Egy szeretett állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy, ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen szava. Amint az állatok értesülnek Griffin döntéséről, megszegik ősi esküjüket, és elárulják, hogy ők is tudnak beszélni az emberekkel. Amikor szép szóval nem tudják maradásra bírni barátjukat, üzletet ajánlanak. Ha marad, akkor megtanítják mindarra, amit a csajozásról tudni érdemes, és beavatják gondozójukat a párválasztás ősi, de főleg állati trükkjeibe.