A legjobb gyerekműsorok szombatra

Levetítik a Cápamesét, az Éjszaka a múzeumban című filmet, a Holdfény királyságot és a Cinderellát.

Hupikék Törpikék: Karácsonyi ének

Mozi+ - május 26., 7.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Egész Aprajafalva a Karácsonyra készülődik, csak Dulifuli nem hajlandó részt venni a közös munkában, mert évek óta hiába várja, hogy megkapja ajándékba a kért törpröptetőt. Törpilla megkéri Törpapát, hogy találjon ki valamit, mert nem lenne igazi Karácsony, ha bárki is hiányozna az ünneplők közül...

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

HBO - május 26., 12.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést - amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el. Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon. Sajnos az sem volt kitaláció, hogy ez a világ nagy bajban van: és talán éppen Jake az, aki megmentheti. Ha először elhiszi, hogy mi a dolga... 

Cápamese

Paramount Channel - május 26., 14.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl "vakardhalként", arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő. Így történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág. 

Éjszaka a múzeumban

SuperTV2 - május 26., 16.25
12 éven felülieknek ajánlott!

Miután megint felsül az új zseniális ötletével Larry, a nagy álmodozó, kénytelen karácsony előtt munkát keresni. A Természetrajzi Múzeumba szegődik éjjeliőrnek. Már az első éjszaka elképesztő élményben van része: rémülten látja, hogy a múzeumban elszabadul a pokol, amikor az őskori szörnyek, vadállatok és történelmi figurák egymás után életre kelnek. A zűrzavaros éjszakát csak az egykori elnök, Theodore Roosevelt segítségével sikerül túlélnie. Ám a lehetőség, hogy kirúgják az állásából, és csalódást okoz a kisfiának, megsokszorozza erejét. Larry harcot indít a múzeum megmentéséért. 

Holdfény királyság

Film Mánia - május 26., 16.55
12 éven felülieknek ajánlott!

A New England partjainál fekvő szigeten, 1965 nyarán játszódó Holdfény királyság két 12 éves gyerek történetét meséli el, akik szerelmesek lesznek, titkos egyezséget kötnek és együtt a vadonba szöknek. Különböző hatóságok próbálnak a nyomukra bukkanni, vad vihar készül kitörni a partnál - és a sziget nyugodt közösségének élete a feje tetejére áll.

Cinderella

Cool - május 26., 18.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Ella édesapja újból megnősül Ella édesanyjának halála után. A lány szeretettel fogadja új mostohaanyját és annak lányait, Anastasiát és Drisellát. Nem sokkal később édesapja váratlanul meghal és Ella hirtelen egy kegyetlen családban találja magát. Mostohaanyja és mostohatestvérei cselédként kezelik a háznál. Egy nap találkozik egy jóképű idegennel az erdőben. Ella nem is sejti, hogy az "inas"ként bemutatkozó férfi valójában egy herceg. A herceg kívánságára a királyi udvar meghívókat küld szét egy bálra a birodalom összes hajadonjának. Ella reménykedni kezd, hogy az udvarban ismét találkozhat az inassal. Gonosz mostohaanyja azonban megtiltja neki, hogy részt vegyen a bálon. Egy koldus öregasszony álcája alatt megérkezik a tündér keresztanya, hogy megváltoztassa a fiatal lány életét.

Derült égből fasírt 2. - A második fogás

Prime - május 26., 19.00
6 éven felülieknek ajánlott!

A kissé bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood azt gondolta, hogy megmentette a világot a pusztulástól, amikor elpusztította a leghírhedtebb találmányát, a sajtburgeresőt és spagettitornádót okozó berendezést. Ám rá kell jönnie, hogy a találmánya feltámadt poraiból, és ezúttal élelmiszer-állat hibrideket alkot. A mutáns sajtburgerek és vérszomjas tacók, meg a sültkrumplilábó sajtpók elárasztják a világot. Flintre és barátaira vár a feladat, hogy újra megmentsék Halfalvát és az emberiséget.