Stephen King és J.J. Abrams saját Stranger Thingst forgat

A Castle Rock lesz a frappáns válasz a King-regények és Spielberg-filmek előtt tisztelgő Netflix-sorozatra. Már trailer is van hozzá!

Addig-addig mondogatta a fél internet (a Port.hut is ideértve), hogy a Stranger Things olyan, mintha Steven Spielberg sorozatot forgatott volna Stephen King legjobb regényeiből, hogy most már Stephen King is sorozatot akar forgatni a legjobb regényeiből, a Spielbergnél is ügyesebb Spielberg-tanítvánnyal, J.J. Abramsszel karöltve.

Forrás: Hulu

 

A széria Castle Rock néven fog futni, és a Netflix legnagyobb konkurensén, a szintén online tartalomszolgáltatásban utazó Hulun lesz elérhető. Íme a hangulatos trailer (tényleg itt van, csak valamiért tökfekete a nyitókép):

Castle Rock a King-regények gyakran visszatérő helyszíne. Akárcsak H.P. Lovecraftnál Arkham, ez a hely is egy tipikus álmos, amerikai kisváros fenn észak-keleten, Maine államban, ahol soha nem történik semmi izgalmas - egészen addig, amíg fel nem bukkan egy gyilkos bohóc, egy vámpír vagy épp egy űrhajó.

Itt játszódott többek között a Holtsáv, a Cujo, a Hasznos holmik, a Tortúra, A remény rabjai, a Bilincsben, a Tóparti kísértetek és A bura alatt is. Ráadásul nemcsak Castle Rockot helyezte King Maine államba, hanem Derryt és Jerusalem's Lotot is, ahol olyan klasszikusok játszódtak, mint az Az és a Borzalmak városa, úgyhogy természetesen már alig várjuk a Hulu ellen-Stranger Thingsét! (via Geektyrant)