Sosem találnánk ki, hogyan fog kezdődni A szolgálólány meséje második évada

Ezt Elisabeth Moss, a sorozat egyik főszereplője mondja, akit - a forgatókönyvet olvasva - végig a hideg rázott. Azért pár dolog kiderül a második évadról.

A nagy sikerű sorozat második évadára 2018 közepéig kell várnunk, és Elisabeth Moss, a széria egyik főszereplője és producere szerint a nézőknek esélyük sincs kitalálni, mik lesznek az új évadban, annyira durva lesz. 

„Amit őszintén mondani akarok a nézőknek: ne is próbáljanak találgatni arról, hogy mi fog történni a második évad első jelenetében. Sosem találják ki. Nem számít, milyen tippjeik vannak, mert bizonyosan sosem fognak rájönni.”

A színésznő a Variety kérdésére még azt is hozzátette, hogy a második évad forgatókönyvét olvasva végig egész testében remegett.

Bruce Miller, a sorozat alkotója azért elárult pár dolgot: a következő évad sokkal jobban fog reagálni a mostani világ történéseire és híreire, mint az első évad. Margaret Atwood, a könyv írója és a sorozat írói azokra az eseményekre, hírekre is reagálnak majd, amiket a médiában hallhatunk, láthatunk, olvashatunk. „Az írókollektíva egy okos, hírfüggő csapat” - mondja Miller. „Befolyásolják őket napjaink történései, amikor a forgatókönyvet írják. Ez egy politikus sorozat. Politikáról és a hatalmon lévő emberekről szól.”

via looper.com