Woody Harrelson is beült Csubakkával a Millennium Falconba

Kevés menőbb csoportkép van annál, amit a szóló Han Solo-film stábja villantott a napokban elstartolt forgatáson.

A Covenant űrhajó legénységének fotója mellett egy másik nagyon fontos sci-fi franchise stábja is most tett ki a netre egy csoportképet - írja Geektyrant. A fotón Woody Harrelson és Csubakka-jelmezes Joonas Suotamo között Chris Miller rendező, Phoebe Waller-Bridge, az ifjú Han Solót alakító Alden Ehrenreich, a Trónok harca sztárja, Emila Clarke, a társrendező Phil Lord és a fiatal Landót alakító Donald Gloverlátható.

A szóló Han Solo-film forgatása tehát február 20-án elstartolt, jövő májusban kerül mozikba a végeredmény (állítólag azért nem karácsonykor, mert a Lucasfilm 2018 decemberére akarja időzíteni az élőszereplős Star Wars-tévésorozat premierjét). A forgatókönyvet Lawrence Kasdan és a fia, Jon Kasdan írták, producerei Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, a társproducerek Kiri Hart, Susan Towner és Will Allegra.

Forrás: Lucasfilm / The Walt Disney Company

A másik Csillagok háborúja-hírünk az idén decemberben mozikba kerülő Az utolsó Jedihez kötődik. A Star Wars 8-ról korábban is érdekes pletykákat szállító vlogger, Mike Zeroh szerint az a titokzatos, fekete csuklyás figura, aki állítólag az áprilisi trialerben is benne lesz, és akit állítólag Benicio Del Toro fog alakítani, nem más, mint Vicrum Fett, aki valamilyen úton-módon Boba Fetthez fog kötődni.

Utóbbi karakter visszahozása egyébként nem ördögtől való dolog, hiszen a filmekben bárki lehet a jellegzetes mandaloriai fejvadászpáncél alatt. Ráadásul Boba Fett a most hivatalos, Disney-féle Star Wars-kánon előtt is rengetegszer felbukkant már a könyvekben és képregényekben (kirobbantotta magát a Sarlacc verméből), hogy megkeserítse a Skywalker-familia életét.