Spielberg új filmjében feltűnik Freddy Krueger és a DeLorean is

A Ready Player One előzetese instant geekorgazmus, és mutatunk még egy négy perces trailert Az Igazság Ligájához.

Ernest Cline Ready Player One című regénye két különböző borítójú kiadást is megért az Agave kiadó jóvoltából, és nagy sikert aratott a geekek körében. A masszív nosztalgiára építő sci-fit Steven Spielberg filmesíti meg, és a Comic-Conon meg is mutatták az első előzetesét. A virtuális valóságban számos ismert figura felbukkan: hőseink egy DeLoreannal, később a Tron fénymotorján száguldoznak, láthatjuk a The Iron Giant (rettenetes magyar címe: Szuper haver) címszereplőjét, Freddy Kruegert, Deathstroke-ot, de kész kihívás az összes popkulturális utalást összeszedegetni.

A CGI animáció sajnos még nem a legtökéletesebb, nagyjából a DC szuperhősfilmjeinek steril látványvilágát idézi. Reméljük, hogy jövő márciusig bütykölnek még rajta, mert bár becsúszott a hasonlóan nem túl meggyőző A barátságos óriás, de ez a színvonal nem méltó Spielberghez.

Novemberben jön Az Igazság Ligája, ehhez kaptunk most egy négy perces előzetest. Ebben már a történetről is megtudhatunk egyet s mást, és nagyon úgy tűnik, hogy a DCU-ban már most megismerhetjük az Apokolipszt, és talán annak rettenthetetlen urát, Darkseidet is.