Johnny Depp szerint minden kalóz hülye!

Fergeteges trailer jött ki a Karib-tenger 5-höz: Jack Sparrow szájhősködik, aztán disznószarba pottyan!

Május 24-től az egész világon mozikba kerül A Karib-tenger kalózai-széria ötödik része, ami idehaza az ütős Dead Men Tell No Tales helyett a semmitmondó Salazar bosszúja alcímet kapta. A Disney hétvégén ki is lőtte a netre a film negyedik előzetesét, íme:

Az új részben tehát a jó öreg Jack Sparrow megint bohókásan (száj)hősködik két kardvívás között, elfelejt alsógatyát venni, belepottyan a malacok dagonyájába, és minden kalózt hülyének nevez, saját magát is beleértve.

Forrás: The Walt Disney Company

 

Annak ellenére, hogy óriási kalózrajongó vagyok, nekem ez így együtt már kicsit sok. Mert amíg a legelső, 2003-as Karib-tenger kalózai egy jó kis kalandfilm volt, természetfeletti elemekkel, addig a folytatások leginkább kalózfilm-paródiák, amiben az alkotók mindig görcsösen felül akarják múlni bevételben, látványban és béna viccekben is a korábbi részeket. És amíg minden egyes kalózmozi 1 milliárd dollárnyi bevételt hoz a Disney-nek, addig a kusza beszédű, imbolyogva mászkáló Johnny Depp sem fogja lefékezni a dilivonatot, mindig lesz annyi pénz, amiért kalózkalapban ökörködve bevállalja akár még a Karib-tenger 10-et is. (via Geektyrant)