Jennifer Lawrence azt akarja, hogy vele igyál!

Mindezt pusztán jótékonykodásból. Egy új videóban beszél erről a színésznő, majd egy pár kritikáról megpróbálja kitalálni, hogy az egy filmjéről szól, vagy egy borról.

Jennifer Lawrence egy jótékonysági felhívást tett közzé legújabb videójában, mellyel a Represent.Us nevű szervezet számára próbál pénzt gyűjteni. Az egyesület az anti-korrupciós törvénykezés előremozdítását célozza meg helyi, nemzeti és állami szinten, a színésznő oszlopos tagja a szervezetnek.

A támogatók közül pedig valaki Lawrence-szel közösen elmehet a kaliforniai borvidékre, ahol együtt kóstolhat borokat a gyönyörű színésznővel.

„Akarsz segíteni megállítani a politikai korrupciót Amerikában, és emellett rohadt sok bort inni?” - kérdezi a videóban. „Itt vagyok, és esélyt adok neked és egy barátodnak, hogy eljöjjetek velem Kaliforniába bort kóstolni, és támogatni a Represent.Us-t.”

„Nagyszerű lesz. Csak jól érezzük magunkat, bort iszunk, beszélgetünk politikáról, bort iszunk, és akár felhívhatjuk egy exedet is, vagy az enyémet mondjuk – ki tudja? A lényeg, hogy jól érezzük magunkat.”

A felhívás után pedig egy-egy pár soros kritikáról megpróbálja kitalálni, hogy azok egy filmjére vonatkoznak, vagy egy borra. Azért a színésznő még a videó végén odaszúr a filmkritikusoknak: ártatlan arccal megkérdezi, hogy nem kell-e valamilyen „jogosítvány”, hogy valaki filmkritikát írhasson.

via NME