A Trainspotting írója szerint Begbie is megérne egy spin-off filmet

Irvin Welsh a Begbie-ről szóló könyvéből csinálna filmet.

Danny Boyle második Trainspotting-filmjét, az 1996-os nagy előd folytatását még be sem mutatták, a film alapjául szolgáló regény szerzője, Irvine Welsh máris egy lehetséges harmadik folytatásról beszélt - írta meg az Independent.

A T2-t 2016-ban, Edinburghban forgatták Welsh Porno című regénye alapján. A második Trainspotting-filmben találkozhatunk az összes főszereplővel, aki az első részben megjelent: Ewan McGregorral, Jonny Lee Millerrel, Kelly MacDonalddal és Robert Carlyle-al.


Utóbbiról szól Welsh spinoff-regénye, a The Blade Artist: az író szerint a könyv elegendő muníciót szolgáltatna egy harmadik Trainspotting-filmhez is. A Time Outnak nyilatkozva elmondta: "Azt hiszem, lenne hely még egy Trainspotting-mozinak – sosem tudhatod, mi fog történni." Azt is hozzátette, hogy a könyv talán még filmszerűbb, mint az előző kettő.

Forrás: youtube.com


Nemrég nyilvánosságra hozták a T2 filmzenéjét is: lesz egy pár szám a Trainspottingból is, pár remix, és természetesen lesznek olyan dalok, amik az előző részben még nem szerepeltek. A folytatásban ismét hallhatjuk majd az Iggy Pop-féle Lust for Life remix verzióját és az Underworld Born Slippy-jét.

Íme a tracklist:

Lust for Life - Iggy Pop (The Prodigy Remix)

Shotgun Mouthwash - High Contrast

Silk - Wolf Alice

Get Up - Young Fathers

Relax - Frankie Goes To Hollywood

Eventually But (Spud's Letter to Gail) - Underworld and Ewen Bremner

Only God Knows - Young Fathers

Dad's Best Friend - The Rubberbandits

Dreaming - Blondie

Radio Ga Ga - Queen

It's Like That - RUN-DMC and Jason Nevins

(White Man) in Hammersmith Palais - The Clas

Rain or Shine - Young Father

Whitest Boy on the Beach - Fat White Family

Slow Slippy - Underworld