Stewie Griffin for President!

A Family Guy 14. évada a múlt héten duplarésszel indult a Comedy Centralon, ma este már Stewie robotbarátja és Peter új matraca miatt izgulhatunk, és hamarosan kiderül, miért oly népszerű Quagmire Koreában.

Ki hinné, hogy a hazájában már a 15. évadnál tartó Family Guy már 18 éve van velünk, röhögtet meg minket és teszi könnyebbé a napjainkat. A sokszor magát is kigúnyoló – Simpson család párhuzamok! – sorozat kicsit olyan, mint a drog, én új évad híján eddig az ismétléseket néztem esténként, sőt, azokkal aludtunk el, de a múlt héten végre itt is elindult a kint még 2015 szeptemberében startolt, 20 részből álló 14. évad, amit persze letölthettünk volna már, de imádom a magyar fordítást és a hazai szinkront!

Family Guy

Óriási fordulatra senki se számítson, nem hal meg újra Brian, nem írnak ki senkit és nem olyan előre behájpolt crossover, mint a gyengén sikerült Simpson Guy epizód az előző évadban. És lehet azt is mondani, hogy megfáradt a széria, mert nyilván meg is fáradt, hogy a fenébe ne fáradt volna meg 18 év után, de tessék ugyanezt mondjuk egy szépségkirálynőnek felróni, hogy már nem olyan friss és csinos, mint 18 éve! A Family Guy ugyanis az a sorozat, köszönhetően Seth MacFarlane kifacsart humorának, amelyben minden jó értelemben esetleges. Ahol az adott epizód elindul A ponton és a végére valamiért Zs pontra ér, de nem tudni hogyan és miért hagyott ki annyi állomás, csak azokra a tök váratlan, néha kicsit gonosz, de mindig eredeti poénokra és fordulatokra fogunk emlékezni.  

Family Guy

És némi előzetes a 14. évadhoz: olyan sztárvendégek ugranak majd be Griffinékhez, mint Glenn Close, az Al Bundy-ként legendássá lett Ed O’Neill, vagy a One Direction énekesei, a második részben ugrabugráló icipici Tom Cruise-nak viszont nem maga a színész adta a hangját. Ami a kalandokat illeti, hőseink eljutnak Afrikába majd Korea, ahol Quagmire úriási sztárnak számít, Chrisból nyilvántartott szexuális zaklató lesz, Peter és Lois új matracot vesz – ez lesz ma este -, Peter pedig egy fatális véletlennek köszönhetően 50-re emeli az alkoholfagyasztás törvényes korhatárát. Briannek Stewie fejében kell szó szerint rendet raknia, és megjelenik Peter rég – pontosabban sosem - látott nővére, Karen, aki pankrátor. Lesz mit nézni csütörtök esténként!

Family Guy