Előfizetői tartalom

Egymilliárd ember életét forgathatja fel egy új fizetési őrület

Miközben itt Európában még csak nagyon szűk körben ismerkedünk a mobilfizetés adta lehetőségekkel, Kína után egy újabb nagy ázsiai országot kebelez be a digitális fizetési őrület. Egy 2010-ben alapult kis startup, a Paytm nagyon gyorsan rárepült az indiai mobil- és online fizetések piacára és jelentős szeletet hasított ki belőle - nem kizárt, hogy hasonló internetes óriáscéggé növik ki magukat a régióban, mint a kínai Tencent. A Paytmben ráadásul fantáziát lát az Ant Financial és Warren Buffett befektetési legenda is.

Portfolio Banking Technology 2018 A fintechcégekről is szó lesz a Portfolio Banking Technology 2018 Konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A távol-keleten szabályos fintech-forradalom tombol, több olyan internetes óriásról is írtunk, melyek pár év leforgása alatt gyakorlatilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés