Előfizetői tartalom

Hamarosan hiába fékezel a traffipax előtt, nem fog segíteni

Portfolio
Az átlagsebesség-mérés rendszerének bevezetésén jelenleg is dolgozik a rendőrség - mondta az InfoRádiónak a rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes. Halmosi Zsolt hozzátette: idén 432 ember vesztette életét közúti baleset miatt. A rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes szerint csaknem minden közúti baleset valamilyen felelőtlenség következménye. A Biztonság hete című programmal arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy "ez egy óriási, közös felelősségünk".

A magyar utakon idén történt balesetek által követelt 432 élet megmenthető lett volna. Ha például egy autóban többen utaznak, és a járművezető elkezd a telefonjával foglalkozni, katasztrófa elkerülhető, ha az utasok rászólnak és figyelmeztetik - vélekedett Halmosi Zsolt.Az átlagsebességmérés jó módszer lehet a rendőrség kezében.A VÉDA-rendszert felkészítették arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés