Előfizetői tartalom

Borzasztó hírünk van az autósoknak - Elszállhat a benzinár

Portfolio
Több mint hároméves rekord magasságba drágult az olaj azt követően, hogy kiderült Szaúd-Arábia a korábbi 60, majd 80 dollár után már a 80-100 dolláros sávban látná az árfolyamokat, illetve hogy az egyesült államokbeli tartalékok csökkentek. Miközben az OPEC tovább szorítja az olajcsapot, az új árfolyamcél és a közel-keleti feszültségek újraírhatják az idei olajár-előrejelzéseket, a magasabb árfolyamok pedig az üzemanyagárakat is magukkal húzhatják.

Rossz hírünk van az autósoknak: elszállhat a benzinár - Irány a 400 forint?Tovább folytatódik az olajárak 2016 elején kezdődött emelkedése, bár az akkori, 30 dollár alatti szintről az árfolyamok már messze az olajtermelő országok által kezdetben célként kijelölt 60 dollár felett járnak. A Brent jegyzése 74 dollár fölé került csütörtökön - legutóbb 2014 novemberében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés