Előfizetői tartalom

Mire elég 15 millió forint? - Ezeket a házakat, lakásokat és nyaralókat veheted meg ennyi pénzből

Portfolio
15 millió forintból jó állapotú többszobás lakást vásárolni a főváros belső részein már-már lehetetlen, a peremkerületekben és az agglomerációban viszont még van esélye az eladó ingatlanok iránt érdeklődőknek. Ugyanekkora összegből az ország más területein kisebb új lakást, több száz négyzetméteres házat, vagy akár balatoni nyaralót is találhatunk. A legnépszerűbb keresőoldalak kínálatát böngészve kiválasztottuk a legnagyobb alapterületű, vagy legalacsonyabb négyzetméterárú olyan használt és új ingatlanokat a fővárosban, az agglomerációban és az egész országban, amelyek kevesebb, mint 15 millió forintba kerülnek.

A legnépszerűbb keresőoldalak (ingatlan.com, Otthontérkép, Otthon Centrum, Duna House) kínálata alapján megnéztük, hogy 15 millió forint milyen típusú, állapotú, alapterületű lakásra, nyaralóra vagy családi házra lehet elegendő az ország különböző pontjain. A találatok közül a legnagyobb, vagy legolcsóbb jó állapotban lévő ingatlanokat mutatjuk be. Az ingatlanokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés